skip to Main Content

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS POSA EN MARXA UNA EDICIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

En el marc d’aquest programa i en col·laboració amb els ajuntaments, el Consell Comarcal ha contractat 9 persones en situació d’atur que treballaran en diversos municipis de la comarca.

Aquesta edició extraordinària del programa Treball i Formació està adreçada especialment a persones que han perdut la feina amb motiu de la crisi de la covid-19 i a persones que tenen més dificultats d’accés al mercat laboral. L’objectiu del programa és millorar l’ocupabilitat de les persones contractades.

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès és la responsable de gestionar aquest programa a la comarca i es duu a terme en col·laboració amb els ajuntaments de Font-rubí, Gelida, Pacs del Penedès, el Pla del Penedès, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Santa Margarida i els Monjos i Torrelles de Foix.

Les accions del programa Treball i Formació estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançades pel Programa Operatiu del Fons Social Europeu a Catalunya 2014-2020.

Per accedir al programa Treball i Formació cal estar inscrit com a demandant d’ocupació no ocupat al SOC. Les persones contractades pel Consell Comarcal han estat derivades per l’Oficina de Treball de Vilafranca del Penedès i treballaran durant un període de 9 mesos en diferents accions d’interès públic i de caràcter social dutes a terme pels 9 ajuntaments col·laboradors en el projecte.

En total, 4 contractes corresponen a la línia de subvenció per a persones no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi i en risc de caure en situació d’atur de llarga durada; els altres 5 contractes corresponen a la línia de subvenció per a persones que han perdut la feina com a conseqüència de la crisi de la covid.

A més d’adquirir experiència laboral, les persones contractades faran una formació transversal en horari laboral per millorar la seva ocupabilitat.

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS POSA EN MARXA UNA EDICIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

Back To Top