skip to Main Content

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS SELECCIONARÀ 48 PERSONES PERQUÈ PARTICIPIN EN LA 4A EDICIÓ DEL PROGRAMA “UBICAT”

En el marc d’aquest programa i fins al 31 de desembre de 2021, es duran a terme accions d’orientació, acompanyament a la inserció i suport ocupacional, per a persones en situació d’atur, persones inactives i persones treballadores que es trobin en situació de precarietat laboral.

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal organitzarà accions individuals i grupals, adaptades a les necessitats dels participants. Les accions i la durada de l’atenció a cada participant s’establiran en funció de les seves característiques i necessitats i es definiran en un full de ruta consensuat i individualitzat.

Cada participant comptarà amb l’assessorament d’un professional, amb l’objectiu que assoleixi uns coneixements i que pugui desenvolupar les seves potencialitats i competències. La finalitat és aconseguir que prengui decisions adients per a la seva integració personal, educativa, social i, especialment, laboral.

Un altre aspecte important del programa “Ubicat” són les actuacions de coneixement de l’entorn productiu, l’apropament a les empreses i la prospecció laboral, amb l’objectiu que els participants coneguin el mercat laboral, i les empreses puguin sol·licitar perfils professionals.

“Ubicat” és un programa innovador, específic de Catalunya, finançat pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, mitjançant els fons de la Conferència Sectorial de Relacions Laborals i Ocupació.

Les persones de l’Alt Penedès que estiguin interessades a participar en el programa “Ubicat” del Consell Comarcal poden contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal mitjançant l’adreça de correu electrònic scaldu@ccapenedes.cat o poden trucar al telèfon 93 890 00 00 ext. 126.

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS SELECCIONARÀ 48 PERSONES PERQUÈ PARTICIPIN EN LA 4A EDICIÓ DEL PROGRAMA “UBICAT”

Back To Top