skip to Main Content

El Pla de Reactivació de l’Alt Penedès visita l’empresa ALBET I NOYA

Des del Pla de Reactivació Socioeconòmica COVID19 de l’Alt Penedès seguim realitzant entrevistes amb diferents empreses de la comarca que ens obren les seves portes. En el cas d’ahir es va visitar l’empresa Albet i Noya, amb la qual es va fer un repàs de les accions i mesures que han dut a terme per tal de pal·liar els efectes de la crisi sanitària.
Des del propi Consell Comarcal, tenint el contacte de la tècnica responsable del programa “Xarxa de Productes de la Terra”, Alícia Almirall, es va facilitar el contacte per tal de gestionar la visita en la qual es van tractar temes relacionats amb l’evolució del sector vitivinícola, les actuacions que duen a terme en relació al desenvolupament sostenible de l’empresa i l’agricultura vitivinícola ecològica, així com els projectes i previsions que tenen com a empresa pels propers anys.
Des de l’equip del Pla de Reactivació Socioeconòmica es va poder fer una reflexió d’aquelles mesures i necessitats més rellevants al territori per tal de poder incloure-les al diagnòstic comarcal.

Agraïm la col·laboració i el temps dedicat en aquesta entrevista al gerent d’Albet i Noya, Josep Jové.

Visita a l'empresa Albet i Noya
Visita a l’empresa Albet i Noya
Back To Top