skip to Main Content

ELS PRODUCTES I EMPRESES DE LA XARXA DE PRODUCTES DE LA TERRA ES DONARAN A CONÈIXER TAMBÉ A LA WEB GASTROTECA.CAT

Coneixes Gastroteca.cat? Hi trobaràs 2.500 productors i elaboradors catalans i 800 restaurants on trobar producte local, incloent-hi els de la Xarxa de Productes de la Terra.

Des del Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès fem difusió del treball realitzat per la Diputació de Barcelona i Prodeca (Promotora dels aliments catalans, empresa pública adscrita al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació), per a la promoció de la Xarxa de Productes de la Terra i el sector agroalimentari local a través del desenvolupament, gestió i difusió del portal Gastroteca.cat.

A través d’aquest acord també s’incorporen al portal els punts de venda dels productes locals, que es troben geolocalitzat al web, fet que contribueix al foment del consum de proximitat i, per consegüent, està en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible que vertebren les polítiques públiques de desenvolupament territorial.

La Xarxa de Productes de la Terra, impulsada per la Diputació de Barcelona, és una agrupació voluntària de 12 ens locals d’àmbit supramunicipal, que té com a objectiu enfortir aquest teixit empresarial, mitjançant actuacions de millora de la comercialització i distribució, per què les empreses siguin més competitives i sostenibles, i els territoris més atractius i de qualitat.

Treballem per impulsar el sector agroalimentari local!

Back To Top