skip to Main Content

Busquem 50 PIMES que vulguin créixer i millorar la seva competitivitat!

S’inicia la 10a edició del programa “Accelera el Creixement“!!

Aquest programa, en què el Consell Comarcal de l’Alt Penedès és agent de referència per a les empreses de la comarca, té l’objectiu d’impulsar el creixement empresarial mitjançant l’elaboració d’un pla de creixement operatiu i un assessorament personalitzat per part de consultors d’alt nivell que donaran suport per a l’execució del pla.

Les accions, promogudes per la Diputació de Barcelona i PIMEC, estan adreçades a 50 empreses, també cooperatives, amb potencial de creixement que busquin revisar l’estratègia empresarial amb experts i treballar palanques clau per afrontar la incertesa, com poden ser: la transformació digital, les millores en la comercialització dels productes i serveis, la internacionalització, l’organització empresarial o l’estructura financera, entre d’altres.

La durada de les accions serà de 9 mesos i està adreçat a pimes amb 3 o més treballadors, creades abans del 31 de desembre de 2016, que tinguin la matriu o el centre de decisió a la província de Barcelona i la voluntat d’invertir en el seu creixement. Les empreses han de pagar 500 € + IVA per la seva participació i s’han de poder comunicar telemàticament amb l’Administració i amb els experts, ja que la majoria de les activitats es preveu que siguin en format virtual.

Les sessions informatives es faran en format telemàtic el dimarts 11 de maig, de 10 a 11 h, i el dimecres 19 de maig, de 16 a 17 h (repetició de la xerrada anterior). Les empreses de l’Alt Penedès que es vulguin inscriure a les sessions informatives s’han d’adreçar a l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (A/e: procom@ccapenedes.cat – Tel. 938 900 000 ext. 124).

A la pàgina web del programa hi ha testimonis de participants en edicions anteriors, com ara La bodega UMESU de Font-rubí.

Tens temps per participar fins al proper 7 de Juny de 2021!!

Accelera el Creixement
Accelera el Creixement
Back To Top