skip to Main Content

GEDIA participa al Pla de Reactivació de l’Alt Penedès

En el marc de les accions de diagnosi que s’estan desenvolupant en aquestes setmanes des del Pla de Reactivació Socioeconòmica, l’empresa GEDIA ens ha obert les seves portes per tal de fer un repàs de les accions i mesures que han dut a terme per tal de pal·liar els efectes de la crisi sanitària.

En aquest sentit, la tècnica del Servei Local d’Ocupació de Santa Margarida i els Monjos, Sílvia Rubio, va facilitar el contacte per tal de gestionar la visita en la qual es van tractar temes relacionats amb l’evolució del sector automovilístic, les necessitats en termes de selecció i formació que tenen des de l’empresa i les necessitats i previsions que tenen com a empresa pels propers anys.

Des de l’equip del Pla de Reactivació Socioeconòmica, juntament amb l’Èric Gómez, Cap del Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, es va poder fer una reflexió d’aquelles mesures i necessitats més rellevants al territori per tal de poder incloure-les al diagnòstic comarcal.

Agraïm la col·laboració i participació de la Directora de Recursos Humans de GEDIA i del Gestor de Selecció, Formació i Desenvolupament.

Visita a l'empresa GEDIA.
Visita a l’empresa GEDIA.
Back To Top