skip to Main Content

Comença la Horizon Europe Week 2021! Estigues al dia!

Del 31 de Maig al 4 de Juny de 2021 comença la Horizon Europe Week 2021, un cicle de sessions en què es tractaran les convocatòries d’ajuts europeus de diferents àmbits i sectors, com son:

Vols conèixer les noves convocatòries d’ajuts europeus a la innovació?

Durant l’Horizon Europe Week podràs descobrir les línies d’actuació i les prioritats de finançament del programa Horizon Europe per als propers anys, amb un pressupost de prop de 100.000 milions d’euros.

Durant tota la setmana tindràs sessions específiques sobre les línies d’actuació del programa: salut, mobilitat, sostenibilitat, alimentació o digitalització, entre d’altres. Els millors experts et presentaran les tendències en cada àmbit i també gaudiràs d’una explicació detallada de les convocatòries concretes en les quals et podràs presentar.

A més, també podràs participar en tres tallers pràctics per facilitar-te l’accés a l’Horizon Europe, com trobar socis o com preparar l’estratègia d’explotació dels projectes.

Consulta el programa i apunta’t a les sessions que més t’interessin. L’Horizon Europe Week t’acosta al finançament europeu per als teus projectes d’innovació!

També tens totes les sessions recollides a la nostra Agenda per visualitzar-les al calendari!!

Horizon Europe Week 2021
Horizon Europe Week 2021
Back To Top