skip to Main Content

Iniciem les Taules de Participació Empresarial pel Pla de Reactivació Socioeconòmica COVID19!!

Encetem la setmana amb l’inici de les tres Taules de Participació Empresarial del Pla de Reactivació Socioeconòmica COVID19 a l’Alt Penedès.

A partir de la notícia publicada el passat 9 d’abril i els contactes de prospecció empresarial que s’han realitzat des de l’Àrea de Desenvolupament Empresarial i Ocupació del Consell Comarcal, amb la col·laboració dels Serveis Locals d’Ocupació dels diferents municipis, diverses empreses, organitzacions i associacions empresarials de l’Alt Penedès s’han interessat a poder participar en el Pla de Reactivació Socioeconòmica.

Les Taules Empresarials que es realitzaràn els propers 20, 21 i 22 d’Abril tenen l’objectiu general de poder identificar les oportunitats i els reptes de desenvolupament socioeconòmic comarcal a curt i mig termini i definir quins eixos i línies estratègiques són necessàries per la recuperació, transformació i resiliència de la economia del Penedès.

En aquest sentit, es proposa treballar els següents aspectes:

  • Taula de Treball amb els Principals Agents Econòmics pel Pla de Reactivació Socioeconòmica COVID19 a l’Alt Penedès. 

Demà, dia 20 d’Abril, debatrem amb les associacions empresarials i organitzacions del territori sobre quins són els principals eixos d’actuació i línies estratègiques comarcals els propers 3 – 5 anys. A més, identificarem els condicionants d’èxit per la reactivació econòmica i social de la comarca i el model òptim de relació i governança que garanteixi la consecució dels objectius.

  • Taula Empresarial: Principals actors econòmics de l’Alt Penedès. 

El dia 21 d’Abril identificarem, juntament amb empreses del territori, quines són les actuacions prioritàries de suport a les empreses que es
poden emprendre a nivell de comarca, així com identificar quins poden ser els projectes estratègics per afavorir el desenvolupament econòmic.

  • Taula Empresarial: Innovació a l’Alt Penedès.

Per últim, el 22 d’Abril, reunirem a empreses que han desenvolupat actuacions innovadores a l’Alt Penedès i tractarem temes com: “Què necessiten les empreses innovadores per desenvolupar-se a l’Alt Penedès? Què cal fer per afavorir la creació d’un ecosistema innovador a la comarca?”. Tot això ho tractarem amb una perspectiva sobre les noves tendències empresarials: Indústria 4.0, economia circular, digitalització, sostenibilitat mediambiental…

 

Agraïm la participació a totes les organitzacions, entitats i empreses que s’han interessat en aquestes Taules, així com les empreses que no podran assistir, però ho faran mitjançant entrevistes individuals amb les persones tècniques responsables del desenvolupament del projecte. Properament, s’aniran actualitzant tots els col·laboradors del Pla de Reactivació!

Aprofitem per ampliar el termini de les enquestes al teixit empresarial i al teixit associatiu fins al pròxim 30 d’Abril!!

Taules Empresarials COVID19
Taules Empresarials COVID19
Back To Top