skip to Main Content

LA GENERALITAT DESTINA 2 MILIONS D’EUROS EN AJUTS DIRECTES A LA FASE INICIAL D’STARTUPS NASCUDES DURANT LA PANDÈMIA

La línia Startup Capital d’ACCIÓ 2020, amb un 25% més de pressupost, ha beneficiat 27 empreses, un 90% de les quals tenen menys d’un any de vida.

Aquestes empreses han rebut un ajut de fins a 75.000 euros d’ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement- amb l’objectiu d’impulsar les fases inicials del seu creixement. Es tracta de la línia d’ajuts Startup Capital d’ACCIÓ, que aquest 2020 ha comptat amb un pressupost de 2 milions d’euros.

En aquesta convocatòria s’ha volgut intensificar el suport a les startups nascudes durant la pandèmia, amb el resultat que un 90% de les 27 beneficiàries tenen menys d’un any de vida. La línia d’ajuts vol donar suport a les empreses emergents en la fase de creació, la més crítica del seu creixement, acostant-les als primers clients i rondes de finançament privat. Així, poden destinar l’ajut a finançar les actuacions derivades de l’execució del seu pla d’empresa com les despeses de personal, la inversió en materials i equipaments, el lloguer d’espais o l’elaboració d’estratègies de comunicació, entre d’altres.

Back To Top