skip to Main Content

L’AJUNTAMENT DE SANTA MARGARIDA I ELS MONJOS MODIFICA QUATRE TAXES PER PAL·LIAR ELS EFECTES DE LA CRISI

El municipi de Santa Margarida i els Monjos ha aprovat de forma unànime la modificació provisional de les ordenances fiscals per pal·liar els efectes de la crisi causada per la Covid. Aquestes mesures afectaran principament quatre taxes amb l’objectiu d’ajudar a pal·liar els efectes que la crisi sanitària ha deixat en l’economia.

En aquest sentit, la taxa per ocupació de sòl públic amb taules i cadires, quioscos i punts de venda de loteria no s’haurà de satisfer durant el 2021 i la taxa per instal·lació de parades del mercat tindrà una reducció del 50% fins el 30 de juny, mentre que se suprimeix per aquest any la taxa per als punts de venda del mercat d’artesans i brocanters i de les diferents fires puntuals que se celebren al municipi.

D’altra banda, també s’ha aprovat per unanimitat les bases per als ajuts a arranjaments de les llars, ajudes tècniques i suport a l’autonomia per a persones amb discapacitat o dependents, i les bases de subvenció per a la socialització i reutilització de llibres escolars i material didàctic.

 

Back To Top