skip to Main Content

NEXT GENERATION: PER UN FUTUR MÉS INCLUSIU, RESILINET I SOSTENIBLE

La web Xarxanet publica la informació bàsica sobre els fons europeus Next Generation EU, un instrument aprovat pel Consell Europeu al juliol de 2020 per fer front als danys causats per la pandèmia.

Aquest fons disposen d’un pressupost total de 750.000 milions d’euros per tal d’impulsar iniciatives que s’orientin a transformar l’actual model productiu català en un de més pròsper, inclusiu, resilient i sostenible, a la vegada que es fa front a les conseqüències provocades per la crisi de la Covid-19.

El Govern de la Generalitat ha analitzat l’informe ‘Next Generation Catalonia, el document lliurat per la comissió per a l’elaboració del pla per a la reactivació econòmica i protecció social (CORECO), on es proposen 27 projectes catalans candidats a obtenir la subvenció. Les iniciatives estan emmarcades en cinc categories diferents: economia per a la vida, transició ecològicatransformació digital, societat del coneixement i vectors transversals. Pel que fa a l’inici dels projectes, es preveu que, en cas d’accedir a la subvenció, es podrien començar a executar-se en el decurs d’aquest any.

Back To Top