skip to Main Content

Participa a les Taules Empresarials per la Reactivació Socioeconòmica!

Finalitzem la setmana amb l’organització de la pròxima acció del Pla de Reactivació Socioeconòmica COVID19 a l’Alt Penedès.

Com comentàvem a la pàgina principal d’aquesta web, el procés d’elaboració del Pla s’està realitzant amb una doble vessant. Per una banda, i fins al pròxim 16 d’Abril, tenim obertes les enquestes al teixit empresarial i al teixit associatiu per veure quines mesures s’han portat a terme, quin és el futur que preveuen i quines necessitats poden tenir.

Per altra banda, s’estan organitzant dues Taules Empresarials, que es realitzaran els pròxims 21 i 22 d’abril. Aquestes dues taules de treball es centraran en poder identificar quines són les oportunitats i els reptes de desenvolupament econòmic a la comarca i quines actuacions es poden desenvolupar al territori.

  • En funció de què puc participar en alguna de les Taules Empresarials?

La primera de les Taules, anomenada “Principals actors econòmics de l’Alt Penedès” que es realitzarà el dia 21 d’Abril de 9h a 11h, tractarà d’identificar quines són les actuacions prioritàries de suport a les empreses que es poden emprendre a nivell de comarca, fet que juntament amb els reptes i oportunitats que identifiquin les empreses, podran establir línies de treball de futur.

La segona Taula Empresarial “Innovació a l’Alt Penedès” es realitzarà al següent dia, 22 d’Abril, en el mateix horari i anirà dirigida a posar en relleu innovacions i noves tendències en el sector empresarial, identificant necessitats pel desenvolupament a la comarca i actuacions que puguin generar un ecosistema d’innovació i col·laboració amb l’entorn.

  • Si sóc una empresa del territori, com puc participar?

Des d’aquesta mateixa web s’ha habilitat un formulari on poder introduir les dades de l’empresa i marcar l’opció que t’interessi més. Una vegada enviat, les persones responsables del Pla de Reactivació Socioeconòmica contactaran amb tu per participar en el projecte.

  • Fins quan tinc temps per poder confirmar la meva assistència?

Fins al 16 d’abril tens temps per poder inscriure’t a qualsevol de les dues taules. En cas de trobar-te fóra de termini, posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant l’apartat Opina.

Participa a les Taules Empresarials!
Participa a les Taules Empresarials!
Back To Top