skip to Main Content

TECNOLOGIA I MILLORA DEL TALENT EN LA CADENA DE VALOR ALIMENTÀRIA A L’ALT PENEDÈS

Els 27 ajuntaments de l’Alt Penedès s’han adherit al projecte que el Consell Comarcal ha presentat al programa “Treball, talent i tecnologia” de la Diputació de Barcelona. Aquest programa de la Diputació de Barcelona consisteix en un fons de prestació per a cada municipi per dur a terme actuacions per a la reactivació econòmica i social que ajudin a pal·liar els efectes de la crisi de la COVID.

Per tal de presentar públicament el projecte, que s’executarà durant els anys 2021-2022, el dimarts 23 de febrer es va fer una roda de premsa al Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Cristina de la Cruz, consellera comarcal d’Empresa i Ocupació i de Productes de la Terra, va afirmar que “el més rellevant d’aquest projecte és haver estat capaços de posar-nos tots d’acord, a nivell tècnic i a nivell polític”.

La cadena de valor dels productes alimentaris i vins i caves abasta totes les empreses implicades en el procés de produir, elaborar i vendre aquests productes: ramaderia i agricultura i els seus proveïdors, laboratoris, certificadors de qualitat, consultories, fabricants d’additius alimentaris, elaboració del producte, empaquetament, disseny, publicitat, majoristes, botigues al detall, grans cadenes d’alimentació, transport, maquinària, restauració, turisme, etc.

 

Back To Top